Nyheter
Posted in

Shark EVO-GT

Evo GT er Sharks siste og mest innovative åpningshjelm. Godkjent både som helhjelm og halvhjelm. Med en helt ny innredning har hjelmen ekstremt god komfort, bedre passform og forbedret ventilering. To ulike skallstørrelser sørger for optimal tilpasning uansett hjelmstørrelse. Et meget bra aerodynamisk ytterskall for minimalt med støy og god stabilitet.

Hjelmen leveres med nytt visir og visir-mekanisme. Et optisk klasse 1 visir med varierende tykkelser for å unngå forvrengning og gi førsteklasses optisk kvalitet. Hjelmen leveres med Max Vision 120 pinlock ? den beste Pinlocken på markedet i dag.

Helt nytt er også «Custom fit»-konseptet som tilbyr kinnputer med ulik tykkelse (2 tykkelser) for å kunne tilpasse hjelmen til ditt hode.

Det innvendige materialet i hjelmen er laget av resirkulerbart polyester. Foret er både anti-bakterielt og anti-lukt behandlet, og kan enkelt tas ut og vaskes på 30 grader ved behov. Hjelmen har god passform og optimal komfort også for brille-brukere.

Shark Evo-Gt – Underdog Motor AS

Følg oss
KONTO
Ønskeliste
Ønskeliste
Logg inn
Opprett en konto for raskere handel

En lenke for å angi et nytt passord vil bli sendt til e-postadressen din.

Dine personopplysninger brukes til å øke brukervennligheten på denne nettsiden, gi deg tilgang til administrasjon av din brukerkonto og andre formål som beskrevet i våre personvernregler.

TILBAKESTILLING AV PASSORD

Har du mistet ditt passord? Vennligst skriv inn ditt brukernavn eller e-postadresse i feltet nedenfor og du vil motta en link på e-post for å tilbakestille passordet.

TOP
Arrow

HANDLEKURV 0